Monday, 29 January 2018

REVIEW LAZADA : 2018 New Korean Style Premium Long Wallet




-KLIK GAMBAR UNTUK SHOPPING-




Hai. Hari ni kita nak review satu barang ni . haha. Baru-baru ni kita baru la beli satu purse sebab purse lama zip dia dah rosak. Memang tak selamat lah kalau ternganga gitu pursenya. Jadi, kita buka la lazada. Cari purse yang berkenan dihati dan serbaguna. Sebab malas nak keluar. haha. lol. 
Lepas tu jumpa lah satu purse ni. Harga pun kena dengan bajet. Warna pun not bad. Cantik. Soft color gitu. Tak kan tengok warna je kan, mestilah tengok spesifikasi purse ni ingat beli laptop, phone je tengok spesifikasi. haha  biar kena dengan kesesuaian kita. Kita ni jenis pengumpul kad dan bukan pengumpul duit. LOL. So, kebetulan purse ni pula banyak tempat simpan kad. Ok macam dah berkenan yang ni. Tapi, kita hold dulu. Tengok-tengok yang lain dulu. Tengok yang lain ok tapi, tempat simpan kad tak banyak macam yang ni. Ada banyak simpan kad tapi, tak ada tempat simpan syiling. Jadi, inilah pilihan akhir kita. Yeayyyy
Kita pilih warna dark blue sebab tak nak nampak too girlish sangat. Walaupun, ada warna pink sikit. haha.
Cer tengok rupa sebenar purse ni 



Bahagian depan



Bahagian belakang



Tempat simpan kad A: Ada 6 ruang



Tempat simpan kad B: Ada 6 ruang



Tempat simpan kad A: Ada 2 ruang melintang. Boleh simpan resit bank/ shopping. lol



Tempat simpan kad B: Ada 1 ruang melintang. Boleh selit pembalut gula-gula.lol



Bahagian berzip: Ruang simpan duit/ handphone & syiling.



Ada pemegang zip yang cute . haha





Apa-apa pun, kita puas hati sangat dengan purse ni. Banyak ruang & sangat serbaguna. haha.
Ok. Macam mana ? Nampak macam berkenan? dan korang jugak tengah mencari purse yang serbaguna bolehlah beli dekat jugak dekat lazada ni. Ada dua warna lain selain dark blue. 
Klik je pada gambar bawah ni untuk tau lebih detail.





DARK BLUE


SOFT PINK



PINK




Ok, tu saja untuk hari ni. Nantikan review yang akan datang. #SayaBeliSayaReview .
Selamat membeli-belah.